Sırbaz hesabını sil

Sırbaz hesabını ve ilişkili uygulama verilerini uygulama içinden kalıcı olarak silebilir veya e-postayla doğrulanmış bir talep gönderebilirsin.

Uygulama içinden anında silme

Sunucu talebi başarıyla tamamladığında oturumun kapatılır ve hesap yeniden etkinleştirilemez.

  1. Sırbaz hesabına giriş yap.
  2. Profil ekranını aç.
  3. Hesabı Sil seçeneğini seç.
  4. Kalıcı silmeyi onayla.

Uygulamaya erişmeden silme talebi

Uygulamaya erişemiyorsan hesabınla ilişkili e-posta adresinden bize yaz. Hesabı korumak için yalnız makul ölçüde gerekli doğrulamayı ister ve doğrulanan talepleri 30 gün içinde tamamlarız.

Hesapla birlikte silinen veriler

Artık kopyaların saklanması

Silme tamamlandığında aktif uygulama verileri kaldırılır. Geçici altyapı yedekleri veya teknik loglardaki artık kopyalar 30 gün içinde döngüsel olarak temizlenir. Sınırlı kayıtlar yalnızca yasal zorunluluk varsa, erişimi kısıtlanarak daha uzun tutulabilir.

Mağaza aboneliği ayrı iptal edilir

Hesabı silmek Apple App Store veya Google Play aboneliğini otomatik iptal etmez. Yenilemeyi ilgili mağaza hesabından ayrıca iptal et. Apple veya Google işlem geçmişini kendi koşullarına göre tutabilir.